Saturday, May 25, 2013

Διαγωνισμός Koulouris DN

Το κατάστημα Koulouris DN δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 100€, μετά από κλήρωση.

Ξεκινήσαμε το 1984, με τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Boutique ELLE στην Αμαλιάδα του νομού Ηλείας.
Με απαιτήσεις ,υψηλά standards και γνώμονα την απαράμιλλη ποιότητα ,καταφέραμε να καταξιωθούμε στο χώρο της γυναικείας μόδας και να συνάψουμε συνεργασίες με τους καλύτερους οίκους της εποχής εκείνης, όπως ο Μάκης Τσέλιος, ο Βασίλης Κοστέτσος και άλλοι!

Το φθινόπωρο του 1988, η διορατικότητα και ο επαγγελματισμός της ιδιοκτήτριας ,κυρίας Χρυσής Κουλούρη, μας χαρίζει την αποκλειστικότητα του γερμανικού fashion group της Betty Barclay, για ολόκληρη την νοτιοδυτική Ελλάδα και παραμένει μέχρι σήμερα μοναδική αντιπρόσωπος.
Η φήμη και οι φιλοδοξίες μας, ξεφεύγουν πλέον από τα όρια του νομού και δημιουργούμε το καλοκαίρι του 1995 το πρώτο κατάστημα franchise της Betty Barclay στην οδό Ρήγα Φεραίου 57 στην Πάτρα!

Φτάνουμε πλέον στο φθινόπωρο του 2005 και δημιουργούμε ένα νέο κατάστημα, σημείο αναφοράς στις ποιο ιδιαίτερες ενδυματολογικές αναζητήσεις των γυναικών.
Αποκλειστική αντιπρόσωποι Roberto Cavalli Class ,Iceberg ,Alexander McQueen.
Επιπλέον εταιρείες Caractere, Just Cavalli, Renato Nucci, Betty Barclay, See by Chloe,Rene Derhy,Baby Phat.
Και αξεσουάρ Missoni, MCM, Moschino.
Τα δυνατά αυτά brands της εποχής στεγάζονται σε αποκλειστικότητα, σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο στην οδό Ρήγα Φεραίου 62 κ Παπαρηγοπούλου στο κέντρο της Πάτρας!

Το κατάστημα KoulourisDN αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών μας κατά την πολύχρονη πορεία μας στον χώρο. Φτιάχτηκε για να κατακτήσει το απόλυτο ενδυματολογικό status της γυναίκας που γνωρίζει τον εαυτό της, αλλά και για να θυμίζει σε εμάς, τον γιο και αδελφό Νίκο, που τόσο νωρίς έφυγε από κοντά μας και είχε αυτό το όνειρο!!!

Προθεσμία συμμετοχής: