Tuesday, September 3, 2013

Διαγωνισμός Dexim

Γνωρίστε και κερδίστε τα ΝΕΑ running της DEXIM The Style Company
Η Dexim μπαίνει σε μια νέα εποχή. Η αρχική ιδέα των ιδρυτών της περνάει σε μια καινούρια, σύγχρονη και πιο εποικοδομητική φάση. Η φιλοσοφία που την στήριξε δίνει την θέση της σε στρατηγικές μεθόδους και τακτικές που αξιοποιούν δημιουργικά στις μέρες μας την δυναμική της εταιρίας.

Το νέο όραμα της εταιρίας γίνεται καθοδηγητής και θέτει τις βάσεις για την εταιρία του αύριο «DEXIM The Style Company».
Αυτό το όραμα αποτελεί και την κινητήρια δύναμη του υπαλληλικού προσωπικού που μέσα από το αξιακό σύστημα της Dexim προσδίδει με την εργασία του την προστιθέμενη αξία ως προς εικόνα της μάρκας και ως προς τον καταναλωτή.

Αυτό το αξιακό σύστημα βασίζεται στην:
- στην ελευθερία επιλογής του πελάτη, μέσω της ποικιλίας των τύπων και της διαφοροποίησης των πωλουμένων μοντέλων
- στην μετάδοση, της δύναμης της επιχείρησης, δημιουργώντας την «αξία», την οποία μοιράζεται με τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εταίρους, τους μετόχους και τους προμηθευτές της
- στον σεβασμό, που έχει ως προς τους συνεργάτες της, τους προμηθευτές της, τους πελάτες της. Τους ακούει και σέβεται τις απόψεις τους.
- Στην ακεραιότητα, τηρώντας τις δεσμεύσεις και το λόγο που δίνει, ενεργεί με εντιμότητα απέναντι στους πελάτες, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της, έχοντας ως γνώμονα την ακεραιότητα της σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
… και αποτελεί για την DEXIM καθημερινή δέσμευση για την βελτιστοποίηση της εικόνας της εταιρίας.

Η εταιρία DEXIMCO ιδρύθηκε το έτος 1985 στη Λάρισα και εν συνέχεια μεταφέρθηκε στην Αθήνα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου μέχρι σήμερα διατηρεί τα Κεντρικά της Γραφεία και συνεχίζει να έχει σαν αντικείμενο την εισαγωγή, εμπορία και διάθεση ειδών υπόδησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Στις μέρες μας η εταιρία αλλάζει την επωνυμία «DEXIM. The Style Company» μπαίνοντας σε μια νέα εποχή, σε μια νέα τροχιά επιτυχίας.
Τα μοντέλα παπουτσιών που διαθέτει υπηρετούν όλες τις τάσεις της διεθνούς μόδας, κατατάσσοντάς την στις κορυφαίες θέσεις της ελληνικής αγοράς υπόδησης με ανταγωνιστικό τρόπο.
Προθεσμία συμμετοχής: