Saturday, November 23, 2013

CLEVERMARKET

Κρύο.. καιρός για CLEVERMARKET. Πάρτε μέρος στον καινούριο μας διαγωνισμό και 5 τυχεροί θα κερδίσουν μια κουβέρτα με μανίκια για ζεστασιά στον χώρο σας


Η CLEVER MARKET ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ασχολείται με εισαγωγές έξυπνων ηλεκτρονικών και όχι μόνο προϊόντων, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καθημερινών αναγκών αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση CLEVER MARKET ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ και να περιηγηθείτε τις κατηγορίες, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα.

Τώρα που η βία και ή απάτη μαστίζουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά την κοινωνία μας,στόχος μας είναι να προσφέρουμε έξυπνες και οικονομικές λύσεις που έχουν σχέση με την καθημερινότητα,την ποιότητα ζωής,την ασφάλεια και την προστασία της ζωής και της περιουσίας σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας ιδιώτες ή επαγγελματίες !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ ΒΙΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ! ! !

ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ – ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΑ – ΑΝΤΙΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ! ! !

Η ποιότητα, η ανταγωνιστικότητα και η καινοτομία είναι οι λέξεις που έχουν γίνει συνώνυμες με την CLEVER MARKET ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ.

Για εμάς στην CLEVER MARKET ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ είναι πρόκληση το να πετύχουμε 100% ικανοποιημένους πελάτες προσφέροντας τους πρωτοποριακά προϊόντα και επαναστατικές ιδέες.

Έχουμε καθιερώσει την CLEVER MARKET ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ σαν την πλέον αναγνωρισμένη επωνυμία στο χώρο των έξυπνων προϊόντων με έμφαση στα έξυπνα ηλεκτρονικά που καλύπτουν ανάγκες προστασίας – ασφάλειας – παρακολούθησης.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ! ! !

Ο στόχος μας είναι κάθε προϊόν που προσφέρουμε να είναι εύκολο στην εγκατάσταση και να χρειάζεται την ελάχιστη συντήρηση.

Η εγγύηση που χορηγούμε είναι η απόδειξη της ποιότητας που έχουμε επιτύχει σε όλα τα προϊόντα μας.

Η εγγύηση της χαμηλότερης τιμής (εάν βρείτε κάποιο προϊόν μας σε χαμηλότερη τιμή θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά) είναι απόδειξη της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει με τους πελάτες μας.

Επιλέξτε την κατηγορία ΕΞΥΠΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ για να ενημερωθείτε με ότι πιο έξυπνο υπάρχει.

Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη της CLEVER MARKET ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ και να κερδίσετε δωροεπιταγή 10 ΕΥΡΩ με την πρώτη παραγγελία σας καθώς επίσης να είστε ενήμεροι με ότι πιο έξυπνο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά