Monday, March 17, 2014

Κοτόπουλα Αγγελάκης

Ο πιο νόστιμος διαγωνισμός μόλις ξεκίνησε! Κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν μια σειρά προϊόντων Αγγελάκης !!

Η οικογένεια Αγγελάκη άρχισε να ασχολείται με την πτηνοτροφία το 1962. Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν μια μικρή οικογενειακή πτηνοτροφική επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σταδιακά, οι συνθήκες στην ελληνική αγορά άλλαξαν και οι νέες, μεγαλύτερες απαιτήσεις οδήγησαν στην ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης και στην εξέλιξή της σε μια σύγχρονη, καθετοποιημένη βιομηχανική μονάδα.

Το 1992 ιδρύθηκε η Αγγελάκης Α.Ε. και κατασκευάστηκε ιδιόκτητο σύγχρονο πτηνοσφαγείο στην περιοχή του Πούρνου Εύβοιας. Η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, μπήκαν δυναμικά στην επιχείρηση και συνέβαλαν αποτελεσματικά στην ανέλιξη της Αγγελάκης Α.Ε. σε μία άρτια οργανωμένη μονάδα παραγωγής νωπού κοτόπουλου.

Σήμερα, τα προϊόντα Αγγελάκης διατίθενται στα μεγαλύτερα super markets της χώρας καθώς και σε γνωστές εταιρείες μαζικής εστίασης.

Φιλοσοφία
Το καταναλωτικό κοινό, με τις ανάγκες και τις ανησυχίες του που συνεχώς αλλάζουν σύμφωνα με τις ταχύτατες εξελίξεις στο διεθνή διατροφικό χάρτη, οδηγεί και καθορίζει τις επιλογές της Αγγελάκης Α.Ε. Η θέση της εταιρείας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι βασίζεται στα παρακάτω:

Σεβασμός στο συνάνθρωπο
Άντληση γνώσης και εμπειρίας από την παράδοση
Προσήλωση στις αξίες της επιχείρησης
Συνεχής ανανέωση μεθόδων και προϊόντων ανάλογα με τις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις
Έμφαση στην καλή σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων μας
Στην ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. το παραδοσιακό «δένει» αρμονικά με το μοντέρνο και αυτό που συνηθίζουμε να λέμε αναλύοντας τη φιλοσοφία μας είναι πως «δεν είμαστε βιομηχανία με την κλασσική έννοια του όρου, είμαστε οι ίδιοι οι παραγωγοί». Οι συνεργάτες μας αναζητούν συνεχώς νέες γεύσεις με βάση το κοτόπουλο ακολουθώντας τα μοντέρνα gourmet trends της εποχής. Παράλληλα όμως θέλουμε τα προϊόντα μας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και ποιότητα και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία. Οι καταναλωτές που προτιμούν τα προϊόντα Αγγελάκης λένε χαρακτηριστικά πως «θυμίζουν μαμά»...


Προθεσμία συμμετοχής: