Monday, May 12, 2014

BeeRhodes.gr

Μπες και εσύ στην κλήρωση για ένα Apple Ipad WiFi 16Gb
Αναζητάτε Επιχείρηση, Κατάστημα ή κάποιον Επαγγελματία στη Ρόδο;

Το BeeRhodes ήρθε για να σας παρουσιάσει χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της αγοράς.

Για να βρείτε την επιχείρηση που σας ενδιαφέρει επισκευτείτε το www.beerhodes.gr και επιλέξτε την κατηγορία της αρεσκίας σας. Από το 1999, ακολουθούμε τις τάσεις της διαφήμισης και επαγγελματικής προβολής. Σε αυτά τα 15 χρόνια είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας.

Σκοπός μας είναι να προβάλλουμε επιχειρήσεις σαν τη δική σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην καλύτερη τιμή, έτσι ώστε πολύ γρήγορα και άμεσα τα αποτελέσματα να είναι ορατά! Το BeeRhodes παρουσιάζει επιχειρήσεις από εκατοντάδες επαγγελματικές κατηγορίες. Δεν παρουσιάζει όμως ΟΛΕΣ τις επιχειρήσεις, χωρίς κριτήριο.

Με σεβασμό στους χιλιάδες επισκέπτες μας, παρουσιάζουμε και προβάλλουμε αυτούς τους επαγγελματίες που πληρούν τις προυποθέσεις του BeeRhodes.

Oι πελάτες – συνεργάτες μας προβάλουν τις επιχειρήσεις τους αξιοποιώντας το 100% των σύγχρονων μεθόδων διαφήμισης. Είτε επιλέξετε κάποιο από τα πακέτα ολοκληρωμένης καταχώρησης στον οδηγό μας, είτε ένα από τα banner υψηλής προβολής μας, άμεσα, θα έχετε ορατά αποτελέσματα.

Είμαστε στη διάθεση σας, να ακούσουμε τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση στην καλύτερη σχέση τιμής – απόδοσης.


Προθεσμία συμμετοχής: