Wednesday, December 31, 2014

Athens Pro Audio

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός - 3 Φανταστικά Δώρα Αξίας €759!!!
Κοινοποιήστε και αυξήστε τις πιθανότητές σας! Ο Πρώτος Τυχερός θα κερδίσει ένα Ζεύγος Focal Aplha 50 αξίας 490€, ο Δεύτερος Τυχερός θα κερδίσει μια κιθάρα Cort X1 Black αξίας 170€ & ο Τρίτος Τυχερός θα κερδίσει ένα Midi Keyboard Nektar Impact LX25 αξίας 99€!
APPS.FACEBOOK.COM



Η εταιρεία Athens Pro Audio είναι η ταχύτερα αναπτυσόμενη εταιρεία ήχου στην Ελλάδα. Η επιτυχία αυτή οφείλετε στην τεράστια γνώση του αντικειμένου μετά απο χρόνια ενασχόλησης με τoν ήχο, τόσο απο την μεριά του μουσικού και του παραγωγού, όσο και με την ηχοληψία και το mastering.

To ηλεκτρονικό κατάστημα της Athens Pro Audio είναι ένα απο τα πληρέστερα σε Ευρωπαικό επίπεδο. Είναι το μοναδικό κατάστημα που μπορεί κάποιος να βρεί και προσιτές λύσεις για τις ηχητικές του ανάγκες αλλά και μια σειρά απο εξαιρετικές "boutique " εταιρίες με κορυφαία μηχανήματα σε πολύ μεγάλη ποικιλία.

Διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού αλλά και hi-fi ήχου για τον ερασιτέχνη, τον μουσικό, τον ηχολήπτη, τον παραγωγό, όλους τούς λάτρεις του ήχου με τιμές πλήρως ανταγωνιστικές στην Ευρωπαική αγορά.

H Athens Pro Audio αντιπροσωπεύει παράλληλα , κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα κορυφαίες εταιρίες όπως Avalon, API, Bricasti, Blue microphones, Focal, Grace Design, GML, Golden Age, Sonic Studio, Metric Halo, Motu, Dangerous Music, Empirical Labs, Royer, Thermionic Culture, Lipinski, Mytek, Charter Oak, TK Audio, Vintage Design, Amarra , Audio Ease κ.α


Η επιτυχία της Athens Pro Audio βασίζεται :

* Στην ευκολία στην παραγγελία αφού μπορεί κανείς να διαλέξει τα προϊόντα της επιλογής του από το σπίτι ή το στούντιο, να τα παραγγείλει μέσω της ιστοσελίδας, ή τηλεφωνικά και χωρίς ταλαιπωρία να τα έχει στα χέρια του μέσα σε 24-48 ώρες σε όλη την Ελλάδα.

* Στην άμεση και φιλική εξυπηρέτηση με όποιον τρόπο κι αν παραγγείλει

* Στην πραγματική γνώση των προιόντων. Στο Athens Pro Audio μια ομάδα έμπειρων πωλητών με μεγάλη γνώση σε όλα τα θέματα ήχου
Προθεσμία συμμετοχής: