Sunday, October 12, 2014

Murad GR

Κερδίστε 4 σετ "HYDRATE FOR HOPE" της Murad!

Ο Dr. Howard Murad είναι από τους πιο διακεκριμένους δερματολόγους των ΗΠΑ, Αναπληρωτής Καθηγητής Δερματολογίας στο πανεπιστήμιο UCLA, με εξειδικευμένες γνώσεις φαρμακολογίας, ενώ έχει κουράρει περισσότερους από 50.000 ασθενείς. Aπό το 1989 έχει ιδρύσει την εταιρεία Murad Incorporated, καθώς και το ερευνητικό κέντρο Μurad.Το 2008 ίδρυσε το πρώτο Inclusive Health Center και Spa στο Los Angeles, ενώ σήμερα τα προϊόντα του διανέμονται μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας, των ινστιτούτων ομορφιάς, των spas και επιλεγμένων καταστημάτων, σε περισσότερες από 45 χώρες παγκοσμίως.

Οι πρωτοποριακές του έρευνες και κλινικές μελέτες, που τον οδήγησαν στη διατύπωση της θεωρίας της «Αρχής του Κυτταρικού Υγρού™ - Τhe Science of Cellular Water™», καθιερώνοντάς τον διεθνώς ως αυθεντία στην καταπολέμηση της γήρανσης.

Ο Dr. Murad σήμερα με τις πρωτοποριακές και καινοτόμες έρευνές του, κατέχει 18 καταχωρημένες πατέντες στην Αισθητική Κοσμετολογία. Αυτές οι καινοτόμες μέθοδοι είναι που καθιστούν το brand Murad ως το κορυφαίο doctor’s brand στον κόσμο.

Η «συνταγή» των προϊόντων Murad
Όταν ο Dr Murad άρχισε να δημιουργεί φόρμουλες, προκειμένου να βοηθήσει τους ασθενείς του, η έρευνα του κατέδειξε τρία θεμελιώδη προβλήματα του δέρματος, τα οποία έπρεπε κάθε φόρμουλα να αντιμετωπίσει, ανεξάρτητα για ποια θεραπεία προοριζόταν.

Ενυδατικά συστατικά
Συστατικά που βελτιώνουν τη δυνατότητα του δέρματος να απορροφά και να συγκρατεί νερό, τόσο στα ανώτερα επίπεδα της επιδερμίδας όσο και σε επίπεδο κυττάρου.

Αντιφλεγμονώδη συστατικά
Συστατικά που δίνουν στα προϊόντα τοπικής χρήσης Murad την ιδιότητα να καταπραΰνουν και να ηρεμούν το δέρμα, ενώ, σε συνδυασμό με τα συμπληρώματα διατροφής, μειώνουν τη χρόνια φλεγμονή που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα του δέρματος αλλά και ολόκληρου του σώματος.

Αντιοξειδωτικά συστατικά
Με την προσθήκη αντιοξειδωτικών συστατικών που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, ο Dr Murad κατάφερε να προσφέρει ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο προστασίας από την κυτταρική φθορά.

Η θεωρία της Αρχής του Κυτταρικού Υγρού™
«Όπως τα κομμένα λουλούδια μαραίνονται και χάνουν την ομορφιά τους, αν δε διατηρηθούν σε νερό, έτσι και εμείς μαραινόμαστε και γερνάμε πρόωρα, αν αφήσουμε τα κύτταρά μας να χάσουν νερό».

Πραγματοποιώντας εκτενείς μελέτες, o Dr Murad απέδειξε ότι προσφέροντας εσωτερική και εξωτερική υποστήριξη στις κυτταρικές μεμβράνες προκειμένου να συγκρατήσουν το κυτταρικό υγρό, τα σημάδια της γήρανσης μπορούν, σε μεγάλο βαθμό, να αναχαιτιστούν. Τα αποτελέσματα των ερευνών του έχουν ενσωματωθεί σε όλα τα προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής Murad.

Όροι Διαγωνισμου
Η «Dermacon ΕΠΕ» (καλούμενη εφεξής Murad GR ή διοργανωτής), διοργανώνει διαγωνισμό στο Facebook, στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι της Dermacon ΕΠΕ, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.
Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της σελίδας http://www.facebook.com/MuradGR, και να συμπληρώσει τα στοιχεία του. Mε τη συμμετοχή τους, οι νικητές παρέχουν τη ρητή συγκατάθεσή τους στο Διοργανωτή για την ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών στη σελίδα http://www.facebook.com/MuradGR. Σε περίπτωση που κάποιος/α επιθυμεί να βγει από το διαγωνισμό, θα πρέπει να στείλει email πριν την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού στο info@murad.gr όπου θα ζητάει την απόκλιση του/της από αυτόν.
Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους στο Facebook θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα διεξαχθεί με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων http://www.randomizer.org/ τα οποία εξασφαλίζουν το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα κατά τη διαδικασία ανάδειξης των νικητών. Τα ονόματα που θα αντιστοιχούν στους αριθμούς αυτούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού. Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία του Διοργανωτή, Δελφών 5, Χαλάνδρι, παρουσία κοινού εφόσον το επιθυμεί.
Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 10/10/2014 έως 17/10/2014. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17/10/2014 και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν στη σελίδα http://www.facebook.com/MuradGR.
Η κλήρωση θα αναδείξει 4 νικητές οι οποίοι θα λάβουν από ένα (1) σετ “Hydrate for Hope”. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη σελίδα http://www.facebook.com/MuradGR . Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν εντός 15 ημερών με τον Διοργανωτή στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα http://www.facebook.com/MuradGR για να δώσουν τα στοιχεία τους για την αποστολή του δώρου (όνομα διεύθυνση τηλέφωνο). H αποστολή των δώρων θα γίνει μέσω courier και τα έξοδα θα βαρύνουν τον Διοργανωτή. Αν κάποιος/α νικητής/τρια δεν επικοινωνήσει με τον Διοργανωτή εντός 15 ημερών από την ανακοίνωση των ονομάτων, χάνει το δικαίωμα του δώρου και ουδεμία ευθύνη φέρει ο Διοργανωτής.
Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.
Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.
Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος.
Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.
Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.