Wednesday, October 15, 2014

mamashome.gr

Κερδίστε ψώνια αξίας 650 ευρώ και γυάλινους ψηφιακούς θερμοπομπούς αξίας 450 ευρώ! Το νέο online supermarket mamashome.gr γιορτάζει την έναρξη του!

Η ελληνική εταιρία Mamashome.gr εισχωρεί στην αγορά μ’ ένα από τα μεγαλύτερα on line σούπερ μάρκετ της Ευρώπης και υπόσχεται ν’ αλλάξει για τα καλά τα έως τώρα δεδομένα στο εγχώριο λιανικό εμπόριο καθως και στον χώρο εστίασης - καφέ με τα mamashome stores

Ψωνίστε ακριβώς αυτό που θέλετε, χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήμα με περιττές μετακινήσεις και χωρίς να ’’σπάτε το κεφάλι σας’’ αναζητώντας τις καλύτερες προσφορές!

Στα τέλη του 2014, θα ξεκινήσoυμε την λειτουργία ένός από τα
μεγαλύτερα on line σούπερ μάρκετ της χώρας και ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης, αναγνωρίζοντας τις ραγδαίες εξελίξεις της αγοράς τα τελευταία χρόνια και τη ριζική μεταβολή στις μαζικές αγοραστικές ανάγκες, κάνουμε το πιο δυναμικό άνοιγμα στον χώρο του λιανικού εμπορίου, παρουσιάζοντας μία καθόλα πρωτοποριακή ιδέα που θα ενθουσιάσει το καταναλωτικό κοινό της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες της εταιρίας θα μπορούν να κάνουν τις
παραγγελίες τους μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της και θα τις
παραλαμβάνουν κατ’ επιλογή, είτε στον χώρο τους, είτε σ’ ένα από τα 200 Pick Up Stores, τα οποία θα έχουν δημιουργηθεί σ’ όλη την Ελλάδα έως το 2019. (Η κατασκευή τους θα ξεκινήσει το 2015 στην Αττική, για την οποία προβλέπονται 40 καταστήματα και θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2019 με συνολικά 200 καταστήματα πανελλαδικά).

Μέσα στα καταστήματα θα δημιουργηθεί χώρος εστίασης και καφέ με
αποκλειστικά προϊόντα ποιότητας mamashome , αυτό έρχεται να
ανατρέψει και την αγορά take away καθώς οι τιμές θα είναι σαν να τα φτιάχνατε σπίτι σας ,

Συγκριτικό πλεονέκτημα της εν λόγω ιδέας της Mamashome.gr είναι το γεγονός ότι ο καταναλωτής θα δει ουσιαστική μείωση στο κόστος αγορών του, καθως τα καταστήματα δεν θα επιβαρύνονται πλέον με προϊόντα στοκ, ακριβά ενοίκια και άλλα έξοδα που έως σήμερα αναγκαστικά ‘’εκτόξευαν’’ τις τιμές των προϊόντων σε δυσβάσταχτα επίπεδα για την... τσέπη του.

Επιπλέον, τα προϊόντα θα αποστέλονται στους πελάτες την ίδια μέρα της παραλαβής τους, ως εκ τούτου θα εξασφαλίζεται το 100% της φρεσκάδας τους και δεν θα υπάρχουν απώλειες στην αλυσίδα ψύξης.

Τέλος, η προϊοντική ποικιλία θα είναι διαφορετική απο ό,τι είχαμε δει
έως σήμερα στον εγχώριο κλάδο των σούπερ μάρκετ, καθώς θα υπάρχουν μεγάλες, οικονομικές συσκευασίες όχι μόνο σε επιλεγμένα είδη αλλά σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη ότι η ποικιλία κρεάτων και κάβας θα είναι κατι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς έχουν επιλεχθεί οι καλύτερες φάρμες από κάθε χώρα, με την κορυφαία ποιότητα κρεάτων παγκσμίως. Αναφέρουμε ενδεικτικά, μοσχάρια Σκωτίας και Ιρλανδίας, τα βοοειδή απο το Kάνσας,
την Αργεντινή και τη Βραζιλία, τα χοιρινά Γαλλίας, τα ιταλικά
αλλαντικά ΠΟΠ και ασφαλώς τα εκλεκτής ποιότητας ελληνικά κρέατα και πουλερικά καθώς επίσης και μία μεγάλη ποικιλία ελληνικών αγροτικών προϊόντων, απόδειξη της διάθεσης και δέσμευσης της Mamashome.gr να στηρίξει την ελληνική παραγωγή!

Όσον αφορά στην κάβα, θα υπάρχουν πάνω απο 300 διακεκριμένες ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, ενώ την ίδια στιγμή θα είναι διαθέσιμες προτάσεις από ειδικούς συμβούλους οινολόγους, οι οποίοι θα καθοδηγούν τις επιλογές των ποτών, ανάλογα με το φαγητό και τις εκάστοτε γεύσεις.
Προθεσμία συμμετοχής: