Sunday, February 2, 2014

Benissimo.gr

Διαγωνισμός Benissimo.gr!

Η εταιρεία Benissimo ιδρύεται από τον Εμμανουήλ Τετράδη το 1985 ως παραγωγική και εμπορική εταιρία και αποκτά την δική της ταυτότητα στο μοντέρνο γυναικείο ένδυμα, και σύντομα κατακτά το δικό της δυναμικό κοινό. Μέσα από την μακρόχρονη εμπειρία που έχει αποκτήσει στο γυναικείο ένδυμα, έχει καταφέρει να δώσει στους καταναλωτές τρεις διαφορετικού στιλ σειρές, την SoSexy που δημιουργήθηκε το 2006 με sports και cool συνδυασμούς, την Honey που δημιουργήθηκε το 2012 με πιο chic και formal γραμμές για όλες τις ηλικίες και την βάση από την δημιουργία της την Benissimo με formal, elegant, sporty και alternative σχεδία.

Το 1991 ανοίγει το πρώτο πιλοτικό εταιρικό κατάστημα στον Πειραιά οπού συναντάει την θερμή υποστήριξη των καταναλωτών. Ακολουθεί το κατάστημα στον Κορυδαλλό το 2005 και το κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου 2007. Με σύμμαχο την γνώση και την εμπειρία και πάνω από όλα το πάθος μας για μοντέρνα ρούχα ανοίγει το ηλεκτρονικό κατάστημα Benissimo.gr το 2012

Από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα η Benissimo συνεχίζει με πάθος να δημιουργεί ποιοτικά και μοντέρνα ρούχα σε πολύ προσιτές τιμές για το ευρύ κοινό, γι'αυτό μέχρι και σήμερα οι Ελληνίδες μας στηρίζουν φανατικά.

Προθεσμία συμμετοχής: