Monday, February 10, 2014

Karin Herzog Greece

VALENTINE'S DAY COUNT DOWN!

Καλλυντικά Ενεργού Οξυγόνου για πρόσωπο και σώμα!
Ενέργεια, κυτταρική αναδόμηση, αντιγήρανση!

Είναι το επίτευγμα του διακεκριμένου επιστήμονα Dr. Paul Herzog, ερευνητή και διδάκτορα της Ιατρικής του Ινστιτούτου Νόμπελ της Στοκχόλμης και βρίσκονται στη πρώτη γραμμή στη μάχη κατά της γήρανσης του δέρματος. Η διεθνώς κατοχυρωμένη σύνθεσή τους, συνδυάζει την πανίσχυρη δύναμη του ενεργού οξυγόνου σε συνδυασμό με φυσική βιταμίνη Α και βιταμίνη Ε. Ήρθαν για να αλλάζουν οριστικά τους κανόνες του παιχνιδιού καθώς ενεργούν ενδοκυτταρικά, στους υποδόριους ιστούς και σβήνουν τα σημάδια του χρόνου και της… σύγχρονης ζωής από το πρόσωπο και το σώμα!

Το οξυγόνο ίσως είναι το Α και το Ω για να επιτύχει κάθε άλλη μέθοδος βελτίωσης της υφής του δέρματος και σ’ αυτό ακριβώς στοχεύουν τα ελβετικά προϊόντα Karin Herzog, αφού κατά την εφαρμογή τους, απελευθερώνουν αέριο οξυγόνο και νερό, τα οποία διεισδύουν στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, αυξάνοντας την τοπική συμπύκνωση οξυγόνου έως και 80%, και επιδρώντας σε όλους του παραμέτρους που επηρεάζουν τη σύσταση της επιδερμίδας.

Κι όλα αυτά, χωρίς τη χρήση μηχανημάτων ή την ανάγκη χρονοβόρας, εξειδικευμένης εφαρμογής. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που πολλές διασημότητες εμπιστεύονται τα προϊόντα Karin Herzog και τη διακριτική… συμβολή τους στην ομορφιά τους!

Προθεσμία συμμετοχής: 14/2/2014