Wednesday, February 26, 2014

ediagonismoi.gr

Νέος μεγάλος διαγωνισμός από το ediagonismoi.gr αποκλειστικά για τα μέλη μας στο Facebook με δώρο φωτογραφική μηχανή Canon 60D

Χαρακτηριστικά δώρου:
18-megapixel Canon CMOS Sensor
Επεξεργαστής DIGIC 4
ISO από 100-6400 (επεκτάσιμο μέχρι 12,800)
Υψηλής ταχύτητας 5.3fps συνεχούς λήψης
Οθόνη 3.0” μεταβλητής γωνίας ClearView LCD
Λήψη Full HD video 1080p
Σύστημα αυτόματης εστίασης 9 σημείων
In-Camera Raw Επεξεργασία Εικόνας
Βάρος 755gr (μόνο το σώμα)
Κάρτες μνήμης SD/SDHC/SDXC



Το ediagonismoi.gr (http://ediagonismoi.gr/) είναι ένα σύγχρονο site ενημέρωσης και διοργάνωσης διαγωνισμών.

Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site ευχάριστο και φιλικό στην χρήση το οποίο θα επικεντρώνεται στην άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση για όλους τους νέους διαγωνισμούς που “τρέχουν” στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (διεθνείς διαγωνισμοί).

Χρησιμοποιούμε ένα έξυπνο σύστημα προβολής των διαγωνισμών προκειμένου να προβάλουμε στο site μόνο διαγωνισμούς οι οποίοι βρίσκονται σε ισχύ. Άρα οπουδήποτε κι αν πλοηγήστε στο ediagonismoi.gr , π.χ. αρχική σελίδα, κατηγορίες διαγωνισμών κτλ. όλοι οι διαγωνισμοί είναι πάντα ενεργοί, έτοιμοι για συμμετοχή! Διαγωνισμοί οι οποίοι έχουν λήξει μεταφέρονται αυτόματα στο αρχείο διαγωνισμών.

Η άμεση ενημέρωση είναι το κυρίαρχο στοιχείο για κάθε διαγωνισμό. Το ediagonismoi.gr παρέχει πολλούς τρόπους για να είστε πάντα ενήμερωμένοι για κάθε νέο διαγωνισμό που δημοσιεύεται. Μπορείτε να ενημερώνεστε επιλέγοντας ενημέρωση μέσω Facebook, Twitter, RSS ή κάνοντας εγγραφή στην αυτόματη ενημέρωση μέσω e-mail. Επίσης στην σελίδα Ενημέρωση θα βρείτε περισσότερες επιλογές για να μην χάνετε ούτε έναν διαγωνισμό!

Η ομάδα του ediagonismoi.gr σας εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! : )

Προθεσμία συμμετοχής: