Sunday, November 23, 2014

coolicool.com

Διαγωνισμός με δώρο (2) smartphones MPIE G7: 4πύρηνα , 5.00», με Adroind 4.4, 4G και αξίας 235 ευρώ!


Το ηλεκτρονικό κατάστημα coolicool.com, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην χονδρική – λιανική πώληση μέσω διαδικτύου προϊόντων τεχνολογίας και όχι μόνο, μας προσέφερε δύο πολύ καλά κινητά, δώρο για όλους εσάς για τις γιορτές!

Δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα, δύο τυχεροί μας φίλοι, θα έχουν στα χέρια τους από ένα smartphone MPIE G7 αξίας 117 ευρώ!

Οι λιτές του γραμμές το κάνουν άκρως ελκυστικό και κάνουν το χέρι του κάθε χρήστη να μη θέλει να το αποχωριστεί, ενώ η οθόνη του 5.0 και ανάλυσης 960*540 Pixel θα σας κάνει τη ζωή εύκολη στο σερφάρισμα, στα παιχνίδια, στις λειτουργίες τηλεφώνου, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε από οποιαδήποτε γωνία χωρίς να αλλοιώνονται τα χρώματα και η εικόνα.

Έρχεται με λειτουργικό Android 4.4, την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google. Ο 4πύρηνος επεξεργαστής MTK6582 τρέχει 1.3GHz, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να τρέξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και πολύ γρήγορα! Εξαιρετικά γρήγορη απόκριση στις εντολές σας, θα σας κάνει τη ζωή με το κινητό ευκολότερη!

Η συσκευή έχει δύο κάμερες, για selfies, για skype. H πίσω κάμερα έχει ανάλυση 8 MP με Led Flash για χρήση σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού και η μπροστά 2 MP, καθόλου άσχημη ανάλυση!

Τι άλλο έχει;

Είναι 4G! Θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την ταχύτητα που προσφέρει η τεχνολογία που υποστηρίζεται από όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα, σε όλο και περισσότερες περιοχές!
Έχει ενσωματωμένη μνήμη 2 GB RAM/8GB ROM, αρκετό για χρήση ακόμα και χωρίς επέκταση μνήμης
Αν πάλι δεν σας φτάνει, έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης Micro SD! Βάλτε την δικιά σας κάρτα και φτάστε τη χωρητικότητα μέχρι τα 64 GB!
Έχει φυσικά GPS
Έχει υποστήριξη Bluetooth
Υποστηρίζει OTG (μπορείτε να συνδέσετε δλδ πάνω του άλλες συσκευές USB, όπως πχ ποντίκια, πληκτρολόγια, κτλ)
Έχει μεγάλη μπαταρία, χωρητικότητας 2200mAh
Έχει υποστήριξη αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, για να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε μόνο εσείς!
Ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει μέχρι και 10 μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, θα μπορούν να υποβληθούν συμμετοχές μέχρι και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στις 11 το βράδυ, για να προλάβουν οι δύο τυχεροί νικητές μας να το έχουν στα χέρια τους!
Προθεσμία συμμετοχής: