Thursday, November 6, 2014

EnvieShoes.gr

Μεγάλος διαγωνισμός envieshoes.gr!!

Η ENVIE Α.Ε ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1972 από την οικογένεια Λαμπρινίδη και παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση, αρχικά ως παραγωγική μονάδα αργότερα, από το 2003 και εισαγωγική.
Η πολυετής εμπειρία, η συνεχής ερευνά αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και η αγάπη μας για το προϊόν, έχει καθιερώσει την ENVIE Α.Ε στην ελληνική αγορά ως μια από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρίες εμπορίας υποδημάτων.
Τα τελευταία χρόνια επενδύσαμε, στην στελέχωση της εταιρείας, την δημιουργία και οργάνωση των εκθετηρίων μας, σε τεχνολογία εκσυγχρονίζοντας την παραγωγή, και αναβαθμίσαμε την ποιότητα και τον σχεδιασμό.
Η διαφήμιση στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο έδωσε αναγνωρισιμότητα στα προϊόντα μας, γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς κ το κοινό μας. Στοχεύοντας και στην διεθνή αγορά συμμετείχαμε στην έκθεση MICAM στο Μιλάνο. Tο αποτέλεσμα της συμμετοχής, μας δικαίωσε. Έχουμε πλέον πελάτες σε Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Αίγυπτο, Ν.Αφρική, Αλβανία . Η εταιρεία μας έχει περίπου 600 πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο, στην Ευρώπη και εκτός.
Τα προϊόντα μας κυκλοφορούν με τις επωνυμίες ENVIE SHOES, FASHION TIME, ANESIS [ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ], BOCCA LUPO,EGO [ΑΝΔΡΙΚΑ]. Έχουμε μηχανοργανώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις λειτουργίες των δραστηριοτήτων μας σύμφωνα με το σύστημα Ποιότητας ISO 9001:2008. Οι σωστές συνεργασίες, η ακρίβεια των κινήσεων, είναι η συνταγή αισιοδοξίας στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Ευχαριστούμε όλους που βοήθησαν να καθιερωθεί στο χώρο η ENVIE ΑΕ (στελέχη, εργαζόμενους, και τους αξιότιμους πελάτες μας).

Προθεσμία συμμετοχής: