Sunday, November 23, 2014

skertso

Μια (1) φόρμα γυναικεία βαμβακερή με ζακέτα βελούδο Nadia Lingerie αξίας 59,90 ευρώ. ΕΣΩΡΟΥΧΑ -ΠΥΖΑΜΕΣ-HOMEWEAR ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ-ΠΑΙΔΙΚΑ-ΑΝΔΡΙΚΑ
Agoras 1 Almyros
thl-24220-23267

Η εταιρία «Skertso», και με έδρα στην οδό Αγοράς 1 στον Αλμυρό προκηρύσσει διαγωνισμό απόδοσης 1 (ενος) προιόντων μας των οποίων η περιγραφή αναφέρεται πιο κάτω.

H διεξαγωγή του διαγωνισμού θα υλοποιηθεί μέσω της σελίδας μας στο Facebook https://www.facebook.com/pages/Skertso/117402871779074 και ειδικότερα μέσω της εφαρμογής που βρίσκεται αναρτημένη στην σελίδα.

Και για τις ημερομηνίες απο 21/10/2014 εως 21/11/2014 stis 23:59 μμ.

Οι όροι συμμετοχής (εφεξής «ΟΡΟΙ») θα είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, στο δικτυακό τόπο «https://www.facebook.com/pages/Skertso/117402871779074»

H «Skertso» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώνει τον Διαγωνισμό καθώς και να αλλάζει το δώρο του Διαγωνισμού για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, με δημοσίευση στον δικτυακό τόπο. Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η «Skertso» δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη λόγω των ανωτέρω τροποποιήσεων.

Τα δώρα είναι :

Μια (1) φόρμα γυναικεία βαμβακερή με ζακέτα βελούδο Nadia Lingerie αξίας 59,90 ευρώ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Δικαίωμα συμμετοχής στους Διαγωνισμούς έχει κάθε ενδιαφερόμενος, που έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας του, έχει έγκυρο λογαριασμό στην ιστοσελίδα Facebook.com και που αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους. Σε περίπτωση ψεύτικου λογαριασμού ή προφίλ, νικητής θα αναδειχθεί ο αμέσως επόμενος επιλαχών.

2. Για να λάβουν μέρος στους Διαγωνισμούς οι συμμετέχοντες πρέπει να κάνουν εγγραφή στην επίσημη σελίδα στο Facebook (like στην fan page με url https://www.facebook.com/pages/Skertso/117402871779074 μέσα στα χρονικά διαστήματα που αναφέρονται κατωτέρω.

3. Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό θα είναι έγκυρες, εφόσον υποβληθούν, μέσα στα χρονικά όρια που ανακοινώνονται κάθε φορά από την «Skertso»,. Διευκρινίζεται ρητά, ότι η οποιαδήποτε υποβολή δήλωσης συμμετοχής μετά την παρέλευση της ως άνω καταληκτικής προθεσμίας θα θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη και δεν θα επιφέρει κανένα αποτέλεσμα.

4. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει δικαίωμα μίας συμμετοχής. Σε περίπτωση πολλαπλής συμμετοχής λαμβάνεται ως έγκυρη μόνο η πρώτη κατά χρονική σειρά συμμετοχή.

5. Οι νικητές θα πρέπει με την λήξη του διαγωνισμού να στέλνουν email με τα προσωπικά τους στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση) στην διεύθυνση skertsounderwear@hotmail.com ώστε να ενημερωθούν για το πως μπορούν να παραλάβουν τα δώρα.

6. Με το πέρας εκάστου διαγωνισμού θα αναρτάται στην fan page, https://www.facebook.com/pages/Skertso/117402871779074 ενημερωτικό μήνυμα σχετικά με την λήξη του διαγωνισμού, καθώς και ανακοίνωση με τους νικητές προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων.

7. Νικητής ορίζεται 1 (ενας) πρώτος χρήστης (ίσος με τον αριθμό των διαθέσιμων δώρων) και ο οποίος θα κληρωθεί μέσω της εφαρμογής με την ονομασία "Διαγωνσμός" που είναι αναρτημένη στην επίσημη σελίδα μας στο facebook. Η εφαρμογή επιλέγει τυχαία τον όνομα του νικητή μέσα από όλες τις έγκυρες συμμετοχές.

8. Το έπαθλο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

9. Ο νικητής θα πρέπει απαραιτήτως κατά την παραλαβή του επάθλου να υπογράφει σχετική δήλωση αποδοχής αυτού, προσκομίζοντας και επιδεικνύοντας την ταυτότητα ή το διαβατήριό του.

10. Οποιοσδήποτε από τους νικητές (Νικητής και Επιλαχόντες) σε οποιοδήποτε στάδιο ακόμα και αυτό της παραλαβής του επάθλου, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:

11. α. σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν υπογράψει, τη σχετική δήλωση αξιοποίησης/παραλαβής του δώρου.

12. β. σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

13. γ. σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας με το νικητή για την αξιοποίηση/παραλαβή του δώρου αποβεί άκαρπη.

14. δ. σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής δεν παρουσιασθεί ή παρουσιασθεί καθυστερημένα στην αξιοποίηση/παραλαβή του δώρου.

15. Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ενός νικητή το δικαίωμά του στο δώρο το αποκτά ο αμέσως επόμενος αναπληρωματικός κατά χρονική σειρά συμμετοχής, εάν δεν υπάρχει τέτοιος η “Skertso” μπορεί να διαθέσει το έπαθλο κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

16. H “Skertso” και οι λοιπές συνεργαζόμενες εταιρίες ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσουν τα δώρα καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στους νικητές. Δεν φέρουν επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία απονομής του Δώρου εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την απονομή ή την εκμετάλλευση/χρήση του Δώρου ή άλλες επιπτώσεις που έχει στον Νικητή η χρήση του Δώρου. Επίσης, η “Skertso” δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας.

17. Μετά την εκπνοή της διάρκειας κάθε Διαγωνισμού και της παράδοσης του επάθλου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της “Skertso” παύει να υφίσταται. Τόσο η “Skertso” όσο και οι λοιπές συνεργαζόμενες εταιρίες δεν θα υπέχουν ούτε θα αναλαμβάνουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων.

18. Η “Skertso” διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις των νικητών στο δικτυακό τόπο, σε οποιοδήπoτε έντυπο της καθώς και να προβεί σε διαφημιστική προβολή κάθε σχετικού γεγονότος. Ο νικητής με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

Η “Skertso” διατηρεί το δικαίωμα επίσης στο να αποστέλνει νέα, προσφορές και μετά το πέρας του διαγωνισμού στα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση, e-mail, facebook accounts) όσων έχουνε λάβει μέρος στον εκάστοτε διαγωνισμό.

19. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος τήρησης και επεξεργασίας των στοιχείων του από την “Skertso” για τους σκοπούς εκάστου Διαγωνισμού και μελλοντικών ενημερώσεων, στα πλαίσια πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ως εκάστοτε ισχύει. Εάν, ο νικητής δεν επιθυμεί την χρήση των προσωπικών του στοιχείων, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή, να το δηλώσει επικοινωνώντας με την “Skertso”.

20. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.

21. Οποιαδήποτε τροποποίηση των παρόντων όρων του διαγωνισμού θα αναρτάται στην στην επίσημη fanpage του διαγωνισμού https://www.facebook.com/pages/Skertso/117402871779074

22. Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

23. Ο παραπάνω διαγωνισμός σε καμία περίπτωση, δεν υποστηρίζεται, προωθείτε ή συνδέται με την Εταιρεία Facebook.

24. This particular promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook.