Monday, December 9, 2013

ΣΕΠΕ

1 τυχερός κερδίζει tablet PC Sony VAIO® Tap 11!

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) ιδρύθηκε το Μάρτιο του 1995 από 70 επιχειρήσεις Πληροφορικής με σκοπό την ενίσχυση του κλάδου και τη δημιουργία ισχυρών δεσμών συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των εταιριών - μελών του.

Description
Τα μέλη του ΣΕΠΕ είναι επιχειρήσεις του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών απ’ όλη την Ελλάδα. Οι επιχειρήσεις - μέλη του Συνδέσμου παρέχουν εργασία σε περισσότερους από 100.000 εργαζομένους και εκπροσωπούν περίπου το 95% του συνολικού κύκλου εργασιών της εγχώριας αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 4,5% του ΑΕΠ.

Επιτελώντας σύνθετο έργο σε πολλά επίπεδα, ο ΣΕΠΕ παρεμβαίνει δυναμικά, καλύπτοντας το πεδίο του σχεδιασμού, της έρευνας, της προβολής αλλά και της αναγνώρισης των δυνατοτήτων των εταιριών του κλάδου εντός και εκτός Ελλάδας.

Ως μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Βιομηχανίας Ψηφιακής Τεχνολογίας (DIGITALEUROPE), του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου Πληροφορικής (EITO) και του Παγκοσμίου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών (WITSA), ο ΣΕΠΕ βρίσκεται στην αιχμή των διεθνών εξελίξεων με αποκορύφωμα την επιτυχή διοργάνωση του 14ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής (World Congress on Information Technology 2004), που πραγματοποιήθηκε το Μάιο του 2004 στην Αθήνα.