Saturday, December 21, 2013

Klonaras Home Fashion

ΝΕΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΧΑΛΙ!!!!

Από το 1975 η εταιρία Klonaras Home Fashion έχει μία δυναμική, δημιουργική και αξιόλογη πορεία στο χώρου του χαλιού. Με κύρια δραστηριότητα της την εισαγωγή και την εμπορία χαλιών χειροποίητων και μηχανής, κιλιμιών, μοκετών, δαπέδων και ριχταριών, η εταιρία προσφέρει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 2000 τ.μ. στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης και στο κατάστημα λιανικής στην οδό Μπότσαρη 110, μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων από την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο.
Τα προϊόντα της Klonaras Home Fashion που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα και αξεπέραστη αισθητική τους, διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υλικών. Μοντέρνα ή κλασσικά καλύπτουν τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε χώρου και προσφέρονται πάντα στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.
Με στόχο να ικανοποιεί πάντα όλους τους πελάτες της, η εταιρία διαθέτη έμπειρα στελέχη που παρέχουν οδηγίες και συμβουλές για την σωστή φύλαξη και περιποίηση των χαλιών, καθώς και ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο αντιπρόσωπων που εξυπηρετεί με ταχύτητα και συνέπεια όλη την Ελλάδα.

Προθεσμία συμμετοχής: 7/1/2014
Όροι χρήσης: http://ht.ly/rWC7y