Sunday, December 8, 2013

pharmcare.gr

Μεγάλος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός από το www.pharmcare.gr 4 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν προϊόντα αξίας 50 ευρώ της δικιάς τους επιλογής!


Online Ελληνικό Φαρμακείο στη Θεσσαλονίκη, με πληθώρα προϊόντων, μεγάλες εκπτώσεις και άμεση εξυπηρέτηση. Το φαρμακείο μας, ένα απο τα παλαιότερα στο Ελευθέριο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε το 1977 απο τον Γεώργιο Εμμανουηλίδη και τα τελευταία χρόνια συμμετέχουν και οι υιοί Κωνσταντίνος και Παναγιώτης. Απο την ίδρυση του, το φαρμακείο λειτουργεί με το μεράκι της οικογενειακής επιχείρησης και αποσκοπεί στην προσφορά υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης, σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα απο το προσωπικό του.

Ελπίζουμε στην διαδικτυακή παρουσία του φαρμακείου μας www.pharmcare.gr να βρείτε αυτό που ψάχνετε και προσβλέπουμε στη διαρκή ανανέωση της ιστοσελίδας με νέο περιεχόμενο, προ'ι'όντα και βοηθητικά άρθρα.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τον ιστότοπό μας.


Εμμανουηλίδης Κ. Γεώργιος και Υιοί Ο.Ε.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013 όπου και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση αναδεικνύοντας τους 4 μεγάλους τυχερούς!