Wednesday, December 11, 2013

aliki-victoria

Μία (1) τυχερή κερδίζει ένα υπέροχο φόρεμα aliki-victoria!

Η βιοτεχνία γυναικείων ενδυμάτων Aliki-Victoria διανύει 25 χρόνια στον χώρο της μόδας στην Ελληνική αγορά. Είναι μια εταιρία με ιδιαίτερο ύφος και στυλ που αντιπροσωπεύει την σύγχρονη γυναίκα με σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της.

Δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των υφασμάτων, στην εφαρμογή και την χρηστικότητα του ρούχου. Καθαρες γραμμες που εγκαταλειπουν ο,τι δεν ειναι απαραιτητο,ενω συγχρονως δινει προσοχη στην εφαρμογη και τη λεπτομερεια του ρουχου.

Σημαντικό στοιχείο στα γυναικεία ρούχα της Aliki-Victoria είναι ότι διαθέτει τους περισσότερους οδηγούς και σε μεγάλα μεγέθη , ικανοποιώντας αποτελεσματικά ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό. Παράλληλα η εταιρία με σεβασμό στους πελατες της,αφουγκράζεται συνέχεια τις ανάγκες τους και ανταποκρινεται αμεσα σε αυτες.

Απο το 2005 διαθέτει και μια δεύτερη συλλογή με την φίρμα pepperose… που απευθύνεται σε πιο νεανικό κοινό με μοντέρνα γραμμή και αρκετές χειροποίητες λεπτομέρειες πάνω στα ρούχα και κυρίως σε μπλούζες.

Οι γυναίκες που αγοράζουν τα γυναικεία ενδύματα της Aliki-Victoria και pepperose… μένουν πάντα ικανοποιημένες από την ποιότητα των υφασμάτων και της ραφής.

Τις συλλογές μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία

Προθεσμία συμμετοχής: